Privacybeleid

Privacy beleid (AVG)

Stichting Sociaal Fonds OCW, website-adres http://www.sfocw.nl

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we dat doen

Reacties
Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Media
Wanneer je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat dit afbeeldingen zijn met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de website kunnen de afbeeldingen van de website downloaden en de locatiegegevens inzien.

Contactformulieren Sociaal Fonds OCW
Bij het invullen van de volgende contactformulieren: Aanvraag voor een lening of een gift; Aanmeld formulier deelnemer; Afmeldformulier deelnemer, geldt het volgende. De aanvrager, aanmelder of afmelder gaat akkoord met de verwerking van zijn persoonsgegevens (naam, e-mailadres, IP-adres en overige informatie. Deze wordt vrijwillig ingevuld in het kader van de privacy wetgeving (AVG).

Ingesloten inhoud van andere websites
Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten zoals: video’s, afbeeldingen, berichten. Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht. Deze websites kunnen data over jouw verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Analytics
Bezoekersinformatie wordt niet gedeeld.
Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie na verwerking vernietigd.
Rechten over je data: Heb je reacties achter gelaten dan kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die wij van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Dit bevat geen gegevens die we verlicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligingsdoeleinden.
Reacties van bezoeker kunnen door een geautomatiseerde spamdetectie service geleid worden.